V OK i-VENT Maribor tudi v naslednji sezoni ostajata Martin Valenčič in Urban Fužir, ki sta dres našega kluba nosila že v lanski sezoni. Martin igra na poziciji korektorja in sprejemalca medtem, ko je Urban Fužir prišel v klub kot sprejemalec a po poškodbi Žige Kumra več kot odlično odigral na poziciji libera in bo v naslednji sezoni igral na poziciji libera.

 

 

 

Izjava Sebastijan Škorc: ” V odbojkarskem klubu I-Vent Maribor ostaja Martin Valenčič. V klubu smo zelo zadovoljni saj gre za tip igralca, ki je igral ze korektorja v Črnučah in pri nas je ighral zadnjo sezono na poziciji sprejemalca. Skupaj smo se dogovorili, da bo v novi sezoni prešel na pozicijo korektorja saj je visok in agresiven napadalec. V zadnji sezoni je naredil velik napredek in verjamemo, da bo Martin imel letos še boljšo sezono kot lani.

Urban Fužir je prišel lansko sezono kot sprejemalec v naš klub in ko se nam je lani poškodoval libero Žiga Kumer je Urban zamenjal igralno pozicijoin prešel na libera. Pokazal je, da je velik potencial za pozicijo libera saj gre za zelo stabilnega igralca na sprejemu in vsi verjamemo, da se lahko razvije v zelo dobrega libera z njegovim odnosom do dela in tako tudi do skupnih ciljev v novi sezoni. “

Sorodne novice