27 maja, 2024

Odbojkarski klub Maribor s ponosom praznuje 100 let igranja odbojke v našem  mestu. Maribor je vedno bil in, upamo, bo tudi v prihodnje ostal kraj, kjer so se vzgajali šampioni ter osvajale lovorike. Da bi obeležili ta mejnik in dodatno vlagali v prihodnost odbojke, ustanavljamo Klub 100. Vabimo posameznike in podjetja, da se pridružijo Klubu 100 in tako  prispevajo k razvoju odbojke v Mariboru.

V odbojkarski šoli OK  Maribor se dnevno udeležuje treningov več kot 110 otrok. Z uspešno nadgradnjo odbojkarske šole boo omogočili še večjemu številu otrok, da se vključijo v proces treningov in spoznajo lepoto odbojkarske igre. To bo zagotovilo bogatejšo bazo mladih igralcev za naš klub. Z več talentiranimi igralci iz lastne baze bomo sposobni oblikovati močnejše ekipe, tako bomo lahko tudi dolgoročno uspešno tekmovali na domačih in  evropskih prizoriščih v prihodnosti.

Člani Kluba 100 bodo primerno izpostavljeni v različnih komunikacijah kluba, vključno z našo spletno stranjo, družabnimi mediji in v reklamnih materialih kluba za dogodke. Vabljeni boste  na dogodke, ki jih organizira Odbojkarski klub Maribor, kot so tekme, treningi in družabna srečanja, kjer bo veliko možnosti za mreženje.

Kako se pridružiti:

Če želite postati član Kluba 100 in podpreti Odbojkarski klub Maribor, dovolite, da vas kontaktiramo oz.  nas kontaktirajte po e-pošti na info@okmaribor.si ali po telefonu na 040/200 894. Naša ekipa vam bo zagotovila nadaljnje informacije o možnostih sponzoriranja in ugodnostih.

Pridružite se nam pri praznovanju 100-letnice mariborske odbojke in se včlanite v Klub 100. Vaša podpora bo pomembno vplivala na razvoj odbojke v našem mestu in pripomogla k nadaljnjim uspehom našega kluba. Skupaj oblikujmo prihodnost odbojke v naši skupnosti!

SKUPAJ SMO MARIBOR!

Sorodne novice